fbpx

O femeie a ajuns la spital după ce ar fi fost înjunghiată de concubin. Motivul ce l-ar fi determinat să o facă

O femeie a fost la un pas de moarte după ce ar fi fost înjunghiată de concubin. Acesta ar fi atacat-o cu un cuțit în regiunea abdomenului. Totul s-a petrecut în seara de miercuri, 25 august, în municipiul Ungheni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Ungheni, Cristina Vicol, forțele de ordine au fost sesizate de victimă, la ora 21:58.

Femeia a comunicat Poliției că în urma unui conflict cu concubinul său, ultimul înjunghiind-o cu cuţitul de masă în abdomen. În consecință, oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul bărbatul era în stare de ebrietate.

În urma loviturii de cuțit, femeia s-a ales cu o plagă în regiunea stângă a abdomenului. Ulterior, femeia a fost transportată la spitalul raional Ungheni, unde a primit îngrijiri medicale, iar suspectul a fost internat în secția Psihonarcologie din cadrul aceluiași spital.

Cazul dat este investigat de polițiștii conform deciziei legale în ordinea prevăzută de art.274 CPP și se examinează sub aspectul art. 201/1 CP RM.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button