fbpx

Năstase spune că îl va acționa în judecată pe Dodon: „De ce ți-e frică, de aia nu scapi”

Andrei Năstase spune că îl va acționa în judecată pe Igor Dodon. Politicianul declară că președintele ar fi lansat știri false și manipulatorii la adresa sa. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Năstase enumeră câteva dintre noutățile apărute în campania electorală. Acesta se referă la informațiile referitoare la cele 11 case ale sale și la cele despre cedarea Chișinăului arabilor pentru 50 de ani. Aceste noutăți ar fi trebuit să anihileze mediatic demersurile referitoare la pornirea unor dosare penale pe numele lui Dodon și Plahotniuc, spune Năstase.

„Manipularea prin minciună și subterfugii penibile nu mai pot fi tolerate, așa cum au fost tolerate până acum. Fake news-urile, minciunile și atacurile la persoană nu mai pot rămâne în afara consecințelor legale. De aceea, așa cum am avertizat public anterior, vor fi dați în judecată toți, dar absolut toți cei care vor mai lansa vreodată falsuri și calomnii la adresa mea și a colegilor mei, îl voi acționa în judecată și pe numitul Dodon Igor, al cărui ADN politic e plin de minciună și trădare”, scrie politicianul.

Articole asemănătoare

Back to top button