fbpx

Ministerul Sănătății, avertizare pentru moldoveni în contextul înmulțirii cazurilor de COVID-19 în China

Ministerul Sănătății avertizează moldovenii cu privire la explozia cazurilor de COVID-19 în China. Reprezentanții instituției îndeamnă moldovenii, inclusiv cei care planifică să călătorească în perioada sărbătorilor, să respecte măsurile de protecție. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În contextul situației epidemiologice prin COVID-19 în China, cu sporirea numărului de cazuri și având în vedere mobilitatea sporită, circulația intensă a populației, în perioada sărbătorilor, îndemnăm toți cetățenii, în special cei care își planifică călătorii, să fie precauți.

În scopul reducerii riscului de infectare, cetățenii trebuie să se asigure, în aeroporturi și alte spații închise, că respectă următoarele măsuri de protecție: purtarea măștii, a distanței, normelor de igienă.

Dacă aveți simptome specifice COVID-19 adresați-vă medicului de familie, pentru a vă testa și a primi tratament. De asemenea, vă îndemnăm să vă imunizați, vaccinarea fiind cea mai eficientă metodă de a vă proteja de infecție. Aveți grijă de sănătatea voastră și a celor din jur”, transmite Ministerul.

Articole asemănătoare

Back to top button