fbpx

IGP urmează să sancționeze doi ofițeri de patrulare, care ar fi fost surprinși în timp ce staționează într-un loc neautorizat

După ce în mass-media au apărut informații potrivit cărora doi agenți ai Inspectoratului Național de Patrulare ar fi fost surprinși în timp ce staționează într-un loc neautorizat pe o stradă din capitală și stopează automobile fără temei legal, Inspectoratul General al Poliției s-a autosesizat și urmează să penalizeze ofițerii în cazul în care aceștia vor fi găsiți vinovați.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

IGP a scris, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook, că pe numele polițiștilor a fost inițiată o anchetă de serviciu în vederea stabilirii legalității staționării unității de supraveghere a traficului rutier în perimetrul respectiv.

„În cazul în care vinovoția acestora va fi demonstrată, aceștia urmează a fi sancționați disciplinar”, se arată în mesajul Inspectoratului General al Poliției.

Totodată, forțele de ordine au accentuat că Poliția nu admite încălcarera legii și comiterea abuzurilor în exercitarea atribuțiilor de serviciu de către inspectori.

Articole asemănătoare

Back to top button