fbpx

Haine și încălțăminte de firmă, aduse de la Odesa prin contrabandă. Produsele introduse ilegal în Moldova valorează peste 800.000 de lei

Trei bărbați cu vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani aduceau de la Odesa, prin contrabandă, haine și încălțăminte ale unor branduri cunoscute. Marfa pe care ar fi introdus-o ilegal în Moldova valorează peste 800.000 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceștia ar fi achiziționat produsele de la piața „KM 7” din Odesa, le-ar fi transportat prin segmentul transnistrean al frontierei moldo-ucrainene și le-ar fi depozitat în localitățile din apropierea hotarului Moldovei cu regiunea autoproclamată.

Ulterior, suspecții ar fi dus marfa în alte localități, inclusiv în capitală, în partide mai mici și prin monitorizarea traseului de către alți membri ai grupului, astfel încât să evite inspectări din partea posturilor de poliție sau din partea echipelor vamale mobile. Ultimul pas în comiterea acestei infracțiuni ar fi reprezentat repartizarea mărfurilor fără acte de proveniență destinatarilor finali.

Fărădelegea s-ar fi produs în 2018, iar luni, 10 februarie 2020, PCCOCS a trimis dosarul de învinuire în judecată. Pentru faptele care le sunt incriminate, bănuiții riscă până la 10 ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button