fbpx

foto | Un cântăreț român s-a săturat să audă la radio doar Irina Rimes, Carla’s Dreams și The Motans. „Nu e suficient să cânți live, trebuie să cânți bine”

Gabriel Cotabiță, fostul membru al trupei rock Holograf din anii 80, s-a confesat pe rețelele sociale, unde le-a dezvăluit fanilor săi că obișnuiește să folosească serviciile companiilor de ride-sharing din România. De fiecare dată când nu ia mașina personală, Cotabiță intră în contact cu preferințele muzicale ale tinerei generații. Iar la radio nu e aproape niciodată muzica pe care se aștepta el să o audă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cântărețul a relatat că deşi foarte mulţi cântăreţi de la noi sunt buni, melodiile lor nu sunt difuzate la radio pentru că posturile sunt ocupate doar de artişti precum Irina Rimes, Carla’s Dreams şi The Motans. Acesta a ținut să o critice în special pe Rimes, menționând că: „Nu e suficient să cânți live, trebuie să cânți bine”.

„Nu mai conteaza că e muzică în engleza și uneori în spaniolă. Cu asta m-am obișnuit, românul este poliglot și înțelege, desigur, toate versurile. Altceva mi-a atras atenția. Dacă e muzică românească, obligatoriu auzi Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes”, a adăugat Cotabiță.

Foto: diez.md
Foto: noi.md
Foto: ea.md

Articole asemănătoare

Back to top button