fbpx

foto | Un băiat de 14 ani, căutat de familie și poliție. Ar fi furat bani și a fugit de acasă

Un adolescent în vârstă de 14 ani, originar din raionul Ocnița, ieri, ar fi plecat de acasă și, până în prezent, nu se cunoaște locul aflării acestuia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Părinții minorului au alertat oamenii legii, precum că fiul lor ar fi luat de acasă bani 850 de euro și a plecat într-o direcție necunoscută. Acesta ar fi lăsat și un bilețel în care scria că se va întoarce acasă doar atunci când va considera el.

Până în acest moment, poliția a întreprins mai multe măsuri în vederea căutării și localizării minorului dispărut. Totodată, oamenii legii, solicită și ajutorul cetățenilor. Băiatul are o înălțime de 173 cm, corpolență slabă, culoarea ochilor căprui, părul castaniu, fața ovală, posedă limba rusă și limba română. De asemenea, acesta mai are o cicatrice la sprânceana dreaptă.

În ziua plecării de acasă, băiatul purta o geacă de culoare neagră până la genunchi, blugi de culoare gri, pulover cu glugă de culoare albastră și încălțăminte – adidași de culoare neagră. Totodată, mai avea un rucsac negru. Anterior, minorul a mai fugit de acasă, fiind găsit în municipiul Chișinău.

La fel, polițiștii din Ocnița au implicat membrii poliției din întreaga țară în vederea localizării minorului. Dacă cineva cunoaște locul aflării adolescentului, poliția roagă să fie sesizată la numărul unic de urgență 112, 060200206 sau 062163400.

Foto: Poliția Republicii Moldova

Articole asemănătoare

Back to top button