fbpx

foto | Partidul ȘOR a început instalarea unui sistem de iluminare stradală cu becuri de tip LED la Taraclia

Taraclia va deveni cel mai iluminat oraș din regiunea de sud a țării. Aici au început lucrările de instalare a iluminatului stradal pe principalele străzi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lucrările au fost lansate miercuri, 6 februarie, din direcția spitalului din localitate. Proiectul pentru implementarea iluminatului stradal a fost elaborat de Veaceslav Lupov, primarul orașului, sprijinit de echipa Partidului Politic „ȘOR”. Potrivit lui, acestea urmează să fie finalizate în mai puțin de trei luni. Astfel, în preajma sărbătorilor pascale, pe lângă lumina sfântă, locuitorii orașului se vor bucura și de iluminare stradală.

„Astăzi demarăm cel mai grandios proiect de iluminare stradală din sudul țării. Realizez una dintre primele promisiuni pe care le-am făcut în campania electorală. În viitor vom demara și alte proiecte importante la Taraclia”, a declarat oficialul.

Deputata Reghina Apostolova a precizat că proiecte similare vor fi implementare și în alte localități din țară, unde au fost aleși primari reprezentanți ai formațiunii Partidului „ȘOR”.

”În prezent, practic în fiecare săptămână, în localitățile conduse de reprezentanții Partidului „ȘOR” sunt realizate proiecte, primele fiind cele ce țin de implementarea sistemelor de iluminat stradal”, a spus Apostolova.

Conform proiectului, vor fi montați 65 de kilometri de rețea electrică și vor fi instalate peste 2500 de becuri LED, cu consum redus de energie. De asemenea, vor fi modernizate 32 de stații de transformare și va fi instalat un sistem inteligent de conectare și deconectare a becurilor la anumite ore.

Veaceslav Lupov a fost ales primar din partea Partidului „ȘOR” în urma scrutinului local din noiembrie 2019. Amintim că formațiunea și-a asumat angajamentul modernizării tuturor celor peste 40 de localități în care reprezentanții Partidului Politic „ȘOR” au învins la alegerile locale. De asemenea, partidul a demarat și ample proiecte de infrastructură locală și socială în peste 100 de sate și comune care au desemnat reprezentanții formațiunii să-i reprezinte în Parlament.

Articole asemănătoare

Back to top button