fbpx

foto | Opt accidente rutiere s-au produs în țară pe parcursul nopții. Două persoane au decedat, iar altele 11 au suferit diverse traume

Opt accidente rutiere s-au produs pe pe parcursul nopții pe drumurile din Moldova. Acestea s-au soldat cu două persoane decedate și 11 traumatizate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Unul dintre accidente a avut loc în raionul Fălești. Automobilul de model BMW, condus cu viteză excesivă de un bărbat de 30 de ani, a derapat de pe carosabil, s-a inversat, după care s-a izbit de un copac. În urma impactului, un bărbat din mașină a decedat pe loc, iar șoferul și o pasageră de 23 de ani s-au ales cu diferite traumatisme.

Alt accident s-a produs în jurul orei 2:00, pe traseul Ungheni-Chişinău. Un automobil de model Volkswagen, condus de un tânăr de 24 de ani, ar fi tamponat din spate un hipomobil. În urma impactului, căruțașul a fost transportat la spitalul din Ungheni cu diferite traumatisme.

La fel, un bărbat de 45 de ani, a decedat după ce ar fi fost tamponat aseară de o mașină. Accidentul s-a produs pe traseul Chișinău-Balți, victima fiind lovită la nivelul trecerii pietonale.

Încă un incident a avut loc noaptea trecută pe bd. Dacia din capitală. O șoferiță de 19 ani, aflându-se la volanul unui automobil de model Ford, nu s-a isprăvit cu ghidajul volanului, astfel s-a inversat. Șoferița s-a ales cu leziuni ușoare.

În context, Poliția trage un semnal de alarmă și avertizează că viteza, neatenția și consumul de alcool înainte de a urca la volan rămân a fi principalele cauze ale accidentelor de pe traseele din țară. Oamenii legii îndeamnă toți șoferii să respecte regulamentul circulației rutiere și să nu pună viața lor, dar și pe cea a altor participanți la trafic în pericol.

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button