fbpx

foto | Au fost ridicați 3,5 milioane de lei. Șefa PA, despre perchezițiile efectuate joi în dosarul privind finanțarea ilegală a Partidului Șor

Veronica Dragalin, procuroră șefă a Procuraturii Anticorupție (PA), a comunicat detalii despre perchezițiile efectuate joi în dosarul privind finanțarea ilegală a Partidului Șor. Potrivit ei, au fost reținute 24 de persoane. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui briefing de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Veronica Dragalin a relatat că perchezițiile continuă și la această oră, iar în total au fost efectuate 55 de percheziții.

Totodată, au fost ridicate circa 3,5 milioane de lei, bani care ar fi urmat să fie utilizate pentru a plăti manifestanţii la protestele organizate de Partidul Șor.

„Au fost ridicate aproximativ 20 de pungi negre cu etichete albe cu nume de raioane. În una dintre acestea au fost găsiți 25.000 de lei. În alte pungi au fost găsiți și dolari”, a anunțat procurora șefă.

Amintim că joi, 20 octombrie, Procuratura Anticorupție (PA), Centrul Național Anticorupție (CNA) și Serviciul de Informații și Securitate (SIS) au descins cu percheziții la membrii și activiștii Partidului Șor din mai multe localități din țară.

Articole asemănătoare

Back to top button