fbpx

foto | Ai atât de multă energie încât nici temperaturile scăzute nu te țin în casă? Vezi la ce evenimente poți merge pentru „a gusta” din adrenalina de weekend

În acest weekend, ZUGO vă îndeamnă să pășiți cu dreptul în prima lună de iarnă, luând parte la evenimentele organizate în oraș. Fie că sunteți amatori de liniște și relaxare, sau din contra, distracție și muzică bună, acest articol vă poate servi drept bilet spre evenimentul potrivit pentru fiecare. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sâmbătă, 30 noiembrie

10:00 – Expoziția World Press Photo – Cea mai importantă competiție fotografică la nivel mondial revine la Muzeul Național de Istorie. Publicul larg este invitat să descopere istoriile din spatele celor 140 cele mai frumoase fotografii ale anului 2018, începând cu data de 23 noiembrie și până pe 12 decembrie 2019. Expoziția va fi lansată pe 21 noiembrie, ora 15:00, cu participarea ambasadorilor străini acreditați la Chișinău, parteneri ai CJI și jurnaliști.

09:00 – Conferința Inovații Pedagogice în Era Digitală ediția VII Institutul de Formare vă invită să participați la dezbateri profesionale în cadrul conferinței științifico-practice „Inovații pedagogice în era digitală”, organizate în incinta IFC.

12:00 – Plastic Collection №9 November Deoarece în noiembrie TEP a împlinit doi ani, organizatorii au decis ca pentru fiecare 500 grame de plastic donat, să dea câte un săpun în calitate de cadou. Evenimentul va avea loc lângă havuzul din parcul Ștefan cel Mare.

12:00 – Weekend la Centru Îți poți petrece ultima zi de toamnă la Centrul Municipal de Tineret Chișinău alături de eroii copilăriei tale.

Duminică, 1 decembrie

10:00 – Master-class gratuit: CANON Evenimentul este gratuit și va avea loc la fotomax.md, amplasat pe bulevardul Moscova. Toți doritorii sunt așteptați pentru a acumula noi cunoștințe de la specialiștii în domeniu.

12:00 – Cu Centrul de Tineret, Sărbătorile sunt mai frumoase – Vino să dai start sărbătorile de iarnă la Centrul Municipal de Tineret Chișinău. Organizatorii promit voie bună, multe colinde și un concert live.

 

21:00 – QZ Moldova Offline Party –  Jocul online QZ împlinește șase luni de la lansare. Cu această ocazie, organizatorii te invită pe tine și prietenii tăi la un mega party la Famous Club. Vă așteaptă concursuri, quizuri offline, premii și multă dispoziție bună. Evenimentul este 18+.

ZUGO vă dorește un weekend cât mai frumos!

 

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button