fbpx

foto | 15 mașini deteriorate și trei persoane rănite. Noi detalii despre accidentul de pe Vasile Alecsandri

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) anunță că salvatorii au fost solicitați să intervină în urma accidentului rutier produs miercuri, pe strada Vasile Alecsandri. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:30.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Conform informațiilor înregistrate un autobuz de pe ruta 47 a tamponat 15 autovehicule parcate în zonă. La fața locului au intervenit trei echipe de pompieri și salvatori, care au ajunși la destinație au stabilit că autobusul parcat fără pasageri și șofer a început mișcare în spate pe o distanță de 300 de metri, tamponând 15 autovehicule.

Vezi și: Momentul accidentului de pe Vasile Alecsandri, surprins de o cameră de bord

În urma accidentului au avut de suferit trei persoane care se aflau în preajmă. Pompierii au acordat primul ajutor calificat persoanelor traumate, care au fost ulterior predate medicilor pentru îngrijiri medicale.

În urma incidentului persoanele decedate nu au fost raportate. Salvatorii au efectuat decuplarea bornelor la trei autovehicule afectate și au intervenit pentru stingerea unui vehicul implicat în accident. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite”, anunță IGSU.

Sursa foto: IGSU
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button