fbpx

Coronavirus – motiv de solidarizare sau de scumpire a produselor? Moldovenii au creat o petiție, după ce unele magazine ar fi majorat prețurile

Mai mulți moldoveni susțin că prețurile la unele produse alimentare din anumite magazine au fost majorate exagerat. Aceștia zic că nu înțeleg de ce s-a recurs la acest lucru în asemenea momente grele, astfel – au creat o petiție online.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Să vă fie rușine pentru cp ridicați prețurile în asemenea momente! Zău! N-am cuvinte! Dacă vede cineva din administrație, să vă fie de bine! Serios, 262 de lei kg?”, s-a adresat o femeie comercianților, pe o rețea de socializare.

În acest context, oamenii au creat o petiție online – „Stoparea abuzului la creșterea prețurilor la produse nealimentare”, care a acumulat deja peste 4000 de semnături.

Din cauza carantinei, unii dintre noi nu mai au surse de venit și deja am început să umblăm în rezervele financiare pe care le-am depozitat pentru zile mai grele, cu părere de rău aceste zile au și sosit. Am început să ne împrumutăm de la vecini, prieteni, părinți, bani pentru mâncare.

Astăzi, cu tristețe am aflat că prețurile la carne de vită au crescut de două ori, astăzi pentru 0,700 de grame am dat din buzunar circa 186,02 de lei, asta înseamnă circa 260 de lei pe kg?! În timp de criză! Eu admit că poate fi și o greșeală tehnică, dar trebuie de sesizat organele competente oricum, să cunoască că a avut loc și așa o situație”, se arată în textul petiției, pe care o puteți găsi, accesând acest link.

Articole asemănătoare

Back to top button