fbpx

Candidatul BCS pentru Primăria Bălți, Nesterovschi, boicotează alegerile: „Nu au legitimitate morală, politică sau juridică

Candidatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) pentru alegerile de la Bălți, Alexandr Nesterovschi, boicotează scrutinul. După mai multe discuții cu președintele PSRM, Igor Dodon, dar și alți colegi de partid, în unanim au decis că „aceste alegeri sunt discreditate, nu au legitimitate morală, politică sau juridică”. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Onoarea politică este mai importantă decât victoria în alegeri. Prin urmare, declar oficial că am decis să boicotez. Declarăm boicot al abuzurilor și acțiunilor ilegale comise de reprezentanții Aparatului Președintelui, Guvernului și Comisiei Electorale Centrale”, scrie socialistul pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Nesterovschi își îndeamnă contracandidații să boicoteze și ei scrutinul.

„Îl îndemn pe adversarul meu Grigorișin, precum și pe alți candidați să boicoteze aceste alegeri ilegale și să părăsească cursa electorală. Dragi candidați, nu vă fie rușine, nu trădați locuitorii făcând jocurile Maiei Sandu și grupului ei. Arătați puțină demnitate!”, se mai arată în mesajul lui Alexandr Nesterovchi.

Amintim că luni, 6 decembrie, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Bors Marcoci, a anunțat că se retrage din cursa electorală de la Bălți. În urma acestei decizii, în scrutinul II ar trebui să se dueleze independetul Nicolai Grigorișin și socialistul Alexandr Nesterovschi.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button