fbpx

Candidatul PAS pentru alegerile de la Bălți, Boris Marcoci, renunță la cursa electorală

Boris Marcoci, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru funcția de primar al municipiului Bălți, care s-a clasat pe locul trei în primul tur de scrutin al alegerilor și care urma să participe în turul II, anunțat de Comisia Electorală Centrala (CEC) pentru 19 decembrie, renunță la cursa electorală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut luni, 6 decembrie, de către membrii PAS la puțin timp după decizia CEC, care a anunțat că după eliminarea Marinei Tauber din cursă, bătălia din turul doi se va da între candidatul independent Nicolai Grigorișin și candidatul PAS Boris Marcoci.

Luni, 6 decembrie, membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC) au anunțat că turul II al alegerilor locale de la Bălți va avea loc duminică, 19 decembrie, iar în cursă vor participa doi candidați: Nicolai Grigorișin, candidat independent și Boris Marcoci, candidat PAS, după excluderea Marinei Tauber, candidata Partidului Politic „Șor”.

Amintim că turul II al alegerilor de la Bălți, care trebuia să aibă loc duminică, 5 decembrie, a fost amânat după ce candidata Partidului „Șor”, Marina Tauber a fost eliminată din cursa electorală.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button