fbpx

Accident fatal la Căușeni. O femeie a decedat, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Tragedie la Căușeni. O femeie a decedat, după ce mașina în care se afla a derapat de pe traseu și s-a răsturnat. Accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de duminică, 4 decembrie, în apropierea localității Grigorievca.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aflați la fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că un automobil de marca Ford, model Transit, condus de un bărbat de 60 ani, neadaptând viteza la condițiile de drum, ar fi ieșit pe banda de deplasare din sens opus, tamponând un automobil de marca BMW, condus de un tânăr de 25 ani.

În urma impactului, ambele unități de transport au derapat de pe traseu și s-au inversat, iar o femeie de 60 ani, având calitatea de pasager în automobilul de marca Ford, a decedat la fața locului în urma traumatismelor primite.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul Drager și s-a constatat rezultate negative la prezența alcoolului în aerul expirat.

Forțele de ordine au inițiat un proces penal în baza art. 264 Cod Penal, pentru a fi stabilite toate circumstanțele producerii accidentului

Articole asemănătoare

Back to top button