fbpx

video | Șor promite să facă din fiecare sat unde va învinge la locale un mic Orhei: Îmi dau cuvântul de bărbat

Ilan Șor anunță că partidul al cărui lider este se lansează oficial în campania electorală. Politicianul, care se presupune că nu este în țară, a adresat un nou mesaj video susținătorilor săi. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șor spune că, în ciuda presiunii imense asupra deputaților din cadrul formațiunii sale și reținerii Marinei Tauber și a Reghinei Apostolova, din partea Partidului ȘOR au fost înregistrați 486 de candidați pentru funcția de primari și 5193 de candidați pentru funcția de consilieri în localitățile și orașele din țară.

„Acești oameni nu au fost aleși pe baza unor sondaje false ale sociologilor și demografilor din țară, acești oameni au fost aleși pe baza încrederii reale a cetățenilor. Dragi prieteni, da, sunt primul politician care nu a înșelat oamenii în 28 de ani de independență! Eu în Orhei am îndeplinit fiecare promisiune pe care am făcut-o, așa că astăzi se construiesc drumuri în Orhei, există lumină, se construiesc noi parcuri. Rezultat pe față.

Orhei este cel mai bun oraș din țară. Ca în Orhei va fi în fiecare localitate unde va câștiga candidatul din partea Partidului ȘOR. Îmi dau cuvântul de bărbat că, unde câștigă Partidul ȘOR, îmi asum responsabilitatea personală pentru dezvoltarea acestei localități”, a spus Șor în mesajul video postat pe pagina sa oficială de Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button