fbpx

video | Situația devine tensionată la Varnița! Mai multe persoane ar fi blocat traseul, au intervenit mascații, iar Poliția ar fi folosit electroșocurile

Situația devine tensionată la Varnița, unde sunt deschise mai multe secții de votare pentru cetățenii din stânga Nistrului. Mai mulți manifestanți ar fi încercat să blocheze traseul, ca urmare au intervenit mascații, iar ofițerii ar fi folosit electroșocurile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai multe dintre persoanele care protestează s-ar prezenta drept veterani ai războiului de pe Nistru, relatează Ziarul de Gardă. Aceștia le-ar reproșa polițiștilor că i-ar îmbrânci și i-ar agresa.

În același timp, mai multe persoane ar fi fost reținute, transmite deschide.md. La fața locului au intervenit atât membri PAS, cât și ai PSRM.

Precizăm că, pentru cetățenii din stânga Nistrului sunt deschise 42 de secții de votare.Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, la aceste birouri au votat peste 18.000 de persoane până la ora 13:50.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: deschide.md

LIderul organizației unioniste ODIP, Vlad Bilețchi, a depus o plângere la IP Tighina pe acțiunile care au avut loc în preajma secției de votare.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button