fbpx

Stop vot la mai multe secții de votare din Germania, Marea Britanie și Franța! Toate cele 5000 de buletine au fost epuizate

(update, 20:55)

Comisia Electorală Centrală confirmă epuizarea buletinelor de vot la birourile electorale din Beckton și Montreuil. Totodată, buletinele s-au epuizat și la secția de votare nr. 1/348 din Berlin, Germania.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială

La mai multe secții de votare din străinătate au fost epuizate cele 5000 de buletine de vot înainte de 21:00. Conform Comisiei Electorale Centrale, cetățenii care nu au reușit să voteze sunt redirecționați de la biroul electoral nr. 1/349 din Frankfurt, Republica Federală Germania spre alte secții.

În același timp, Consulatul Republicii Moldova la Frankfurt informează că secțiile de votare din Stuttgart, Kassel și Strasbourg și-ar putea prelungi activitatea până la 23:00. Potrivit informațiilor, acolo sunt deocamdată suficiente buletine.

În același timp, conaționalii scriu într-un grup tematic că buletinele s-au epuizat și la secția de votare din Beckton, Marea Britanie, dar și în la Montreuil, Franța, moldovenii fiind îndemnați să meargă la birourile electorale din apropiere.

Precizăm că, până la ora 19:50, în străinătate și-au exercitat dreptul de a alege șeful statului mai mult de 239.000 de cetățeni. Cele mai aglomerate secții au fost în Germania, Italia, Franța, și Marea Britanie.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button