fbpx

video | S-a lăsat de Dodon? Kirkorov face campanie electorală pentru „Jenecika” din Partidul Șor la alegerile bașcanului

Într-o înregistrare video, cântărețul rus Filip Kirkorov, care anterior l-a susținut pe Igor Dodon în campanii electorale, acum îi îndeamnă pe locuitorii Găgăuziei, să voteze candidatul Partidului „Șor”, Evghenia Guțul. Artistul din Rusia a spus că are încredere în echipa lui Ilan Șor, numindu-l pe cel din urmă „prieten”. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Găgăuzia, te salut. Prieteni, vă asigur că sunt alături de voi și vă iubesc. Mă bucur că acest meleag poate alege calea de dezvoltare alături de Jenecika, Evghenia Guțul. Este membră a echipei profesioninste conduse de prietenul meu, Ilan Șor. El poate transforma Găgăuzia în plai de vis. Am văzut cât de frumos a făcut la Orhei. Și la voi va fi la fel”, declară Kirkorov.

Amintim că, în iunie 2022, cântărețului rus, Filip Kirkorov, i-a fost interzis accesul pe teritoriul Republica Moldova. Artistul a aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău, la bordul unei aeronave care efectua o cursă charter de la Istanbul. La bordul aceleiași aeronave, împreună cu Kirkorov mai era și un tânăr, cetățean al Ucrainei, mai scrie sursa citată.

La ieșirea din sala VIP, polițiștii de frontieră l-au anunțat pe Kirkorov că acesta are interdicție pe teritoriul R.Moldova, astfel acesta fost impus de circumstanțe sî facă cale întoarsă. Potrivit avocatului deputatei Marinei Tauber, cunoscutul interpret din Federația Rusă venea la Chișinău să depună mărturii în favoarea acesteia.

Alegerea bașcanului Găgăuziei va avea loc pe 30 aprilie. Actuala bașcană Irina Vlah a ocupat această funcție două mandate la rând și, în consecință, nu va putea candida. Opt pretendenți vor concura pentru funcția de bașcan al Găgăuziei: Serghei Cimpoeș, Nicolai Dudoglo, Grigorii Uzun, Victor Petrov, Mihail Formuzal, Dmitri Croitor, Serghei Cernev și Evghenia Guțul. 

Articole asemănătoare

Back to top button