fbpx

video | Realizau pastile Ecstasy și marijuana în preajma cluburilor de noapte din capitală. Patru tineri au ajuns în vizorul oamenilor legii

Patru persoane au ajuns în vizorul angajaților Direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații, fiind suspectate de trafic ilicit de droguri în proporții deosebit de mari pe teritoriul capitalei. Oamenii legii au documentat afacerea ilegală a acestora pe parcursul lunii noiembrie. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii au stabilit că indivizii realizau, în zilele de week-end, pastile Ecstasy și marijuana în preajma cluburilor de noapte. În acest sens au fost efectuate mai multe achiziții de control de la suspecți.

Polițiștii au reținut în sectorul Râșcani al capitalei o persoana asupra căruia au fost depistate 300 de grame de marijuana, iar într-o suburbie a capitalei au fost reținute alte două persoane. În urma perchezițiilor efectuate în mașina și la domiciliul unuia dintre suspecți, oamenii legii au ridicat 300 de pastile de Ecstasy.

Ca urmare a investigațiilor, s-a stabilit că pastile au fost introduse în țară prin contrabandă din Olanda, iar marijuana a fost crescută în condiții de seră. Valoare drogurilor ridicate se estimează la 120.000 de lei.

În acest caz, toți cei patru bărbați din Chișinău, cu vârste cuprinse între 23 și 39 de ani, au fost plasați în arest și riscă închisoare de la 7 la 15 ani. Poliția continuă măsurile speciale de investigații și acțiunile de urmărire penală în acest caz.

Articole asemănătoare

Back to top button