fbpx

video | PAS nu va participa la ședința Parlamentului: „După ce a pierdut alegerile, Igor Dodon încearcă să se mențină la putere cu orice preț”

Fracțiunea PAS din Parlament nu va participa la ședința legislativului anunțată pentru astăzi, 4 decembrie, la ora 15:00. Anunțul a fost făcut de actualul vicepreședinte Mihai Popșoi, care a argumentat că, prin deciziile din Parlament, „Igor Dodon încearcă să se mențină la putere cu orice preț”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul unui briefing de presă, Popșoi a confirmat declarațiile colegului său din prezidiu, Alexandru Slusari, care a dezvăluit că socialiștii, alături de deputații din platforma parlamentară Pentru Moldova vor opera modificări în legătură cu componența delegațiilor parlamentare, dar și în ceea ce privește numirea unor noi vicepreședinți ai Parlamentului.

Astfel, potrivit deputaților PAS și PPDA, Vladimir Vitiuc și Ruxanda Glavan ar urma să fie noii vicepreședinți ai Parlamentului, Sergiu Sîrbu va conduce comisia parlamentară de securitate, Violeta Ivanov – comisia pentru politică externă, iar Marina Tauber – comisia mediu și dezvoltare regională.

În acest sens, făcând referire și la votările de ieri din cadrul Parlamentului, Mihai Popșoi a menționat că cei din PAS nu-și doresc să participe la „fărădelegile comise de noua alianță dintre Dodon și Șor”.

CITEȘTE ȘI:
video | „Azi Vitiuc devine vicepreședinte al Parlamentului”. Opoziția anunță „legalizarea căsătoriei PSRM-Șor”

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button