fbpx

Cum motivează PAS adresarea Maiei Sandu către Renato Usatîi în vederea „combaterii fraudelor lui Dodon”

Contactat de redacția ZUGO, Partidul Acțiune și Solidaritate a venit cu un comentariu legat de includerea liderului PN, Renato Usatîi, printre destinatarii scrisorii Maia Sandu, adresată pentru cinci candidați din cursa prezidențială. Andrei Năstase, Dorin Chirtoacă, Octavian Țîcu, Tudor Deliu și Renato Usatîi au primit o scrisoare din partea liderei PAS, în care sunt invitați la o discuție comună în vederea „combaterii fraudelor lui Dodon”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru că Renato Usatîi este singurul candidat de stânga politică care se regăsește în această scrisoare, dar, mai ales, un politician despre care Maia Sandu declara în 2018 că „nu am avut, nu am și n-o să am niciodată încredere în acest om. Apropo, el face parte din aceeași categorie de oameni cu Plahotniuc”, am solicitat o reacție din partea PAS la acest subiect.

„Noi avem un singur oponent – Igor Dodon, fiindcă el este simbolul hoției si corupției, care a aruncat țara în sărăcie, izolare și deznădejde. Oamenii ne cer să scăpăm țara de Dodon și de sărăcia în care ne-a adus. Toți candidații care respectă vocea oamenilor și care vor o schimbare trebuie să renunțe la atacurile reciproce și să se concentreze pe victoria împotriva lui Dodon. Această victorie va fi a cetățenilor”, a argumentat formațiunea politică pentru ZUGO.

Citește și: video | De la „e din aceeași categorie cu Plahotniuc” la colaborare împotriva lui Dodon. Renato Usatîi, printre destinatarii scrisorii Maiei Sandu

Precizăm că până la această oră, niciunul dintre cei cinci candidați nu au răspuns public invitației Maiei Sandu.

Articole asemănătoare

Back to top button