fbpx

video | De la „e din aceeași categorie cu Plahotniuc” la colaborare împotriva lui Dodon. Renato Usatîi, printre destinatarii scrisorii Maiei Sandu

Lidera PAS a adresat o scrisoare către cinci candidați la alegerile prezidențiale cu propunerea de a colabora în vederea învingerii candidatului Igor Dodon. Printre aceștia se regăsește și președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, despre care Maia Sandu declara, în februarie 2018, că „face parte din aceeași categorie cu Plahotniuc” și că PN nu se regăsește în lista partidelor cu care PAS ar face coaliție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Niciodată nu am avut încredere în Renato Usatîi. În Renato Usatîi nu am avut niciodată încredere. M-ați auzit dvs vreo dată vorbind despre asta? Nu am avut, nu am și n-o să am niciodată încredere în acest om. Apropo, el face parte din aceeași categorie de oameni cu Plahotniuc, pentru că e clar că au făcut împreună afaceri, împreună au discutat pe cine să omoare, pe cine să nu omoare, deci sunt oameni exact din aceeași categorie și acum se războiesc”, a declarat atunci lidera PAS.

Întrebată, în cadrul aceleiași emisiuni, dacă Partidul Nostru este exclus din lista PAS-ului pentru o eventuală coaliție, Maia Sandu a răspuns categoric negativ.

Redacția ZUGO a contactat serviciul de presă al PAS și va reveni cu reacția formațiunii la acest subiect.

Amintim că la începutul acestei săptămâni candidata PAS la prezidențiale, Maia Sandu, a expediat o scrisoare în adresa a cinci adversari din cursa electorală (Andrei Năstase, Dorin Chirtoacă, Octavian Țîcu, Tudor Deliu și Renato Usatîi), invitându-i la o discuție comună în vederea „combaterii tentativelor de fraudare ale lui Dodon”.

Până la această oră, niciunul dintre cei cinci candidați nu au răspuns public invitației Maiei Sandu.

Articole asemănătoare

Back to top button