fbpx

video | Omorul fetiței de la Recea: Făptașul ar fi fost rudă cu familia copilei

Cei doi bărbații reținuți pentru crima de Recea, unul dintre care a fost eliberat, ar fi rude cu familia micuței Iasmina, care a fost găsită moartă într-o casă părăsită. Cel puțin asta a declarat unchiul copilei pentru tvn.md. Oamenii din localitate sunt șocați de cele întâmplate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Eu nici nu știu cine și ce a făcut. A fost fata mai mare și a întrebat un frate de-al meu și a zis că nu-i”, a spus unchiul Iasminei.

Mătușa bărbaților vizați spune că nu-și poate explica gestul.

„Eu tare nici nu prea am știut-o, nu pot spune nimic. Numai unul Dumnezeu știe ce s-a întâmplat. De cum s-a aflat că nu-i, a căutat-o și poliția, și toți. S-a descoperit, dar nu-mi vine a crede să fi făcut acești băieți, dar Domnul știe. Îi cunosc, noi suntem și rude, am lucrat cu părinții lor”, a menționat mătușa.

Familia Musteață are încă o fetiță de 15 ani și un băiețel de 12 ani. Întregul sat este îngrozit de crimă.

„E trist, copil de 7 ani, ea nici viața n-a văzut, doamne ferește”, a spus un sătean.

„Cunosc părinții băieților suspecți, părinții sunt muncitori, care sunt acum peste hotare. Condoleanțe părinților și tărie de caracter și-mi pare rău pentru părinții băieților care fără limită s-a primit o încălcare, o dezordine”, a afirmat o localnică.

Iasmina a dispărut  pe 7 august și a fost găsită moartă a doua zi, după ce a fost căutată ore întregi de către poliție și zeci de voluntari din localitate. Preliminar, polițiștii de investigație au stabilit că fetița a mers la casa suspecților care nu se află departe de propria locuință, însă unul dintre ei, din motive necunoscute deocamdată, a luat-o și ar fi strangulat-o de o bară metalică, iar ulterior ar fi dus-o într-o casă părăsită și a abandonat-o acolo.

Suspecții, doi frați de 40 și 32 de ani, au fost reținuți de polițiști, în continuare, urmând a fi efectuată expertiza medico-legală pentru a stabili cauza exactă a decesului copilei.

Pe 8 august, unul dintre cei doi frați reținuți a fost eliberat din arest.

„Cel mai mare dintre frații reținuți ieri a fost eliberat. Potrivit materialului probatoriu, dânsul nu a fost implicat. El era plecat, s-a confirmat ceea ce a declarat oamenilor legii. Suprapunerile care s-au făcut au demonstrat că nu era implicat”, a precizat Viorel Cernăuțeanu.

Cel de-al doilea bărbat, cel mai mic dintre frați, rămâne în arest preventiv. În privința acestuia, există dovezi suficiente care demonstrează comiterea crimei, susțin oamenii legii.

Articole asemănătoare

Back to top button