fbpx

video | Natalia Morari răspunde la întrebări despre tatăl său alcoolic, sex-tape-ul cu care a fost șantajată și salariul de 4000 de euro de la Publika

Prezentatoarea TV, Natalia Morari, a fost invitata emisiunii „Fără protocol”, moderată de Dorin Galben. Aceasta a răspuns la întrebări despre tatăl său alcoolic, sex tape-ul cu care a fost șantajată și salariul de 4000 de euro pe care îl avea la Publika.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din spusele prezentatoarei TV, copilăria de care a avut parte a fost una fericită. În ciuda momentelor mai puțin plăcute, aceasta își aduce aminte cu mult drag de zilele petrecute la Hâncești, alături de mama sa. Totuși, fiind întrebată despre comportamentul agresiv și neadecvat al tatălui său, Morari a spus că părintele a fost un alcoolic.

„Mi-aș fi dorit să merg acasă, să îi cumpăr o sticlă de rachiu și să îi spun: M-ai schimbat pe o sticlă de vodcă. Mama mea a fost blamată pentru faptul că a încercat să divorțeze, doar frații ei mai mari au susținut-o”, a mărturisit ea, precizând că – din cauza vizitelor nedorite ale tatălui său – familia a decis să se mute în capitală.

În legătură cu activitatea sa la postul de televiziune Publika, Morari a spus că, inițial, salariul ei era de „1000 și ceva de euro”, însă mai apoi acesta a ajuns la suma de 4000 de euro.

„Eu nu furam banii, eu munceam cinci zile pe săptămână. Eram prezentatoarea și autoarea principalului talk-show televizat. Aici nu am de gând să îmi cer scuze pentru că e normal ca oamenii să fie plătiți”a declarat ea.

Dorin Galben i-a pomenit Nataliei și despre luna mai 2017, când aceasta a ieșit în fața presei și a declarat că este amenințată cu un sex-tape.

„De fapt amenințările au început mult mai devreme, pentru prima dată am fost contactată în ianuarie 2016. M-a sunat un apropiat om de afaceri de-al lui Vlad Plahotniuc, care nu doar mi-a povestit despre acea înregistrare, ci mi-a și arătat un fragment”, a relatat prezentatoarea TV.

Mai multe detalii și răspunsuri aflați din videoul de mai jos.

Articole asemănătoare

Back to top button