fbpx

video | În noaptea de revelion, așa zisul „escroc de pe Tinder”, Simon Leviev, a fost surprins într-un restaurant de lux din Chișinău

Simon Leviev, principalul personaj din documentarul „Escrocul de pe Tinder”, ar fi sărbătorit Revelionul într-un restaurant de lux de la Chișinău. Cel puțin, asta a publicat bărbatul pe rețelele de socializare, fiind cunoscut pentru schemele prin care ar fi păcalit femei din întreaga lumea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În noaptea dintre ani, așa zisul „escroc de pe Tinder” a publicat un filmuleț dintr-un restaurant de lux din capitală, filmarea fiind distribuită și pe conturile de socializare ale localului, scrie agora.md.

Poliția de Frontieră nu a putut confirma sau infirma dacă cetățeanul israelian Shimon Yehuda Hayut, acesta fiind numele său de naștere, a traversat frontiera Republicii Moldova. Serviciul de presă al instituției a făcut trimitere la datele cu caracter personal.

Unul dintre cele mai apreciate documentare de pe Netflix din februarie 2022 este „Escrocul de pe Tinder” (Tinder Swindler), care prezintă povestea lui Simon Leviev, un israelian care ar fi păcălit numeroase femei pe aplicația de dating, prejudiciul total fiind estimat la peste 10 milioane de euro, scrie techcafe.ro.

Născut cu numele Shimon Hayut, acesta a părăsit Israelul în anul 2011 pentru a scăpa de acuzațiile de fraudă din țara natală. Iar ajuns în Finlanda, ar fi început să păcălească femei pe aplicația de dating Tinder. Leviev le-ar fi spus că este un multimilionar ce lucrează în industria armelor. Alte ori ar fi afirmat că este spion Mossad plecat în misiune. Se lăuda cu stilul său de viață plin de lux, zbura cu avioane private, se îmbrăca de la branduri de lux, stătea numai în hoteluri de cinci stele și participa la petreceri exclusiviste, scrie sursa.

Femeile îi cădeau rapid în plasă, captivate de stilul său de viață, astfel că le câștiga cu ușurință încrederea. După puțin timp de la începutul relației, acesta le-ar fi spus femeilor că este în pericol deoarece dușmanii săi vor să îl omoare. Iar tactica de mai departe era să zică că ar fi nevoit să își blocheze cardurile pentru a nu fi detectat de aceștia în urma tranzacțiilor și astfel le-ar fi cerut bani cu împrumut femeilor cunoscute pe Tinder. Victimele îi trimiteau sume de ordinul zecilor de mii de euro, iar escrocul le-ar fi hrănit cu promisiuni că le va returna banii în scurt timp.

Articole asemănătoare

Back to top button