fbpx

video | Două moldovence, mamă și fiică, au primit patru de DA la concursul „Românii au Talent”

Nadeja Crajevschi și Irina Sciogoleva, originare din Republica Moldova, sunt mama și fiica și au reușit  să încânte publicul, dar și juriul cu vocile lor la „Românii au Talent”, primind patru de DA.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Irina are 47 de ani și este angajată a „Teatrului National de Operă și Balet” din Chișinău. Este solistă de 24 de ani, perioadă în care a avut sute de spectacole. Cântă de la 6 ani și a studiat Conservatorul, însă, în paralel, a făcut și Facultatea de Limbi Străine cu specializare în limba engleză. În acest moment predă și cursuri private de engleză. A fost căsătorită și are o fată 21 de ani, pe Nadejda, cea cu care împarte scena în această seară.

A spus juriului că are o relație extrem de frumoasă cu fiica sa. Pe Nadejda o lua mereu la repetițiile de la teatru pentru că nu avea cu cine să o lase. Povestește despre Nadejda că îi știe toate operele, așa s-a și îndrăgostit de muzică.

„Pe mine mă emoționează momentele de genul acesta, pentru că eu visez la un așa moment cu fetița mea, Eva. Foarte frumos. Mi-a plăcut acest duel al vocilor. Am fi spus că sunteți surori”, a precizat Andra, jurată la „Românii au Talent”.

Momentul lor artistic i-a impresionat pe jurați, acestea primind patru de DA.

„Este evident că vă bucură fiecare succes al copilului dvs. Asta e cel mai important lucru pe care l-am văzut pe scenă. Să poți face ceva cu copilul tău și să îți dai seama că el avansează, avansează și la un moment dat ajunge la același nivel cu toate, ba poate pe alocuri să te depășească”, le-a transmis Dragoș Bucur, jurat la „Românii au Talent”.

Prestația acestora poate fi urmărită în videoclipul de mai jos:

Articole asemănătoare

Back to top button