fbpx

video | Beat criță și pus pe probleme. Un bărbat din Drochia a spart ușa unei bănci cu toporul

Un bărbat de 39 de ani din orașul Drochia, înnarmat cu un topor, a încercat să fure banii dintr-o bancă. Fiind în stare avansată de ebrietate individul a spart ușa băncii și ghișeele filialei, nelăsându-se initimidat de atenția pe care a atras-o. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ieri, în jurul orei 18:45, poliția din Drochia a fost alertată de către o persoană care a comunicat că un bărbat a deteriorat ușa unei bănci cu toporul. Imediat la fața locului s-au deplasat atât angajații Serviciului Pază al MAI, filiala Drochia, cât și grupa operativă a IP Drochia.

„Polițiștii ajunși la fața locului au reținut un bărbat, locuitor al orașului Drochia. De asemenea, oamenii legii au constatat că au fost deteriorate sticlele de la casele bănești și ușa de la intrarea în bancă cu ajutorul unui topor. Din fericire, bărbatul nu a reușit să sustragă mijloace financiare. Fiind supus testării cu aparatul alcoolscopic, s-a depistat că individul se afla în stare de ebrietate alcoolică avansată”a comunicat Lilia Harea, ofițera de presă a IP Drochia pentru ZUGO.

Ajuns la secția de poliție, bărbatul nu a reușit să își amintească nimic și nu a putut să își argumenteze fapta. În acest moment, bărbatul este reținut timp de 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit o cauză pentru huliganism.

Articole asemănătoare

Back to top button