fbpx

video | Ar fi intrat pe geam cu mâinile goale, dar ar fi ieșit cu PlayStation, Xbox și telefon. Un tânăr de 25 de ani, reținut de polițiști

Un tânăr de 25 de ani, originar din raionul Criuleni, a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de comiterea mai multor furturi din oficii și scări de bloc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta ar fi săvârșit cel puțin patru încălcări pe teritoriul sectorului Râșcani al capitalei, pe parcursul lunilor mai-iunie. Două dintre acestea s-ar fi produs în oficii, iar celelalte – în scările de bloc, de unde ar fi sustras mai multe biciclete. În oficii acesta ar fi pătruns în timpul nopții, prin forțarea geamurilor, de unde lua bunuri materiale, precum laptopuri, telefoane mobile, Xbox sau PlayStation.

Astfel, prin acțiunile sale, acesta ar fi cauzat victimelor un prejudiciu în sumă de 80.000 de lei.

Tânărul a fost reținut și escortat la Inspectoratul de Poliție pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că bunurile sustrase le vindea.

La momentul de față, acesta este plasat în arest pentru 30 de zile și cercetat penal pentru furt, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 la 67.500 muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button