fbpx

Un bărbat și fiul său, prinși la Căușeni cu un cadavru în tractor. Ce au descoperit polițiștii pe corpul victimei?

Un bărbat de 57 de ani și fiul său de 30 de ani au fost prinși pe o șosea din satul Chircăiești, raionul Căușeni, în timp ce transportau în tractor cadavrul unui om.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Descoperirea a avut loc ieri, în jurul orei 16:00, atunci când polițiștii au tras pe dreapta unitatea de transport confecționată artizanal. Oamenii legii au declarat pentru deschide.md că pe corpul victimei de 34 de ani erau multiple semne de moarte violentă.

„Cele două persoane care se aflau în tractor, un bărbat în vârstă de 57 de ani și fiul său în vârstă de 34 de ani, se duceau să îngroape cadavrul victimei, când au fost găsiți de polițiști. Ulterior, s-a stabilit că cei doi, împreună cu victima și încă o persoană, au consumat împreună alcool, iar între ei s-a iscat o ceartă care a culminat cu o crimă. Bărbatul în vârstă de 57 de ani a luat o rangă metalică și i-a aplicat mai multe lovituri victimei, în urma cărora acesta a decedat. Agresorul împreună cu fiul său au pus cadavrul în remorca tractorului și s-au pornit să-l îngroape într-o margine de sat”, au spus polițiștii.

Cele două persoane au fost reținute pentru 72 de ore, iar pe numele lor a fost pornită o cauză penală. Polițiștii din Căușeni cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a afost comisă crima, iar dacă vinovăția acestora va fi dovedită, aceștia riscă de la 15 la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

Articole asemănătoare

Back to top button