fbpx

ultimă oră | În urma deciziilor asumate de Consiliile Politice Naționale ale PAS și PPDA, Blocul ACUM îi invită pe membrii PSRM la discuții

După ce, ieri, PAS a convocat Consiliul Politic Național al partidului, iar, astăzi, PPDA a făcut același lucru, Blocul ACUM a ajuns la un numitor comun și au înaintat o invitație și Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Puțin timp în urmă, pe pagina de Facebook a Blocului ACUM a apărut un mesaj adresat membrilor PSRM, în care se menționează că, atât PAS, cât și PPDA sunt în așteptarea socialiștilor pentru a discuta condițiile unei coaliții.

„În urma deciziilor asumate de Consiliile Politice Naționale ale cele două partide din cadrul Blocului Politic ACUM, PAS și Platforma DA, invităm PSRM la continuarea dialogului astăzi seara la 18:00, sau mâine la 8:30, la Parlamentul Republicii Moldova”, scrie Blocul ACUM.

Amintim că, ieri, Consiliul Politic Național al PAS s-a reunit pentru a discuta și pentru „a lua decizii complicate pentru partid, însă necesare pentru cetățeni. Pentru că hotărârea a fost luată în lipsa partenerului Partidului Acțiune și Solidaritate în cadrul Blocului ACUM, Andrei Năstase, acesta a convocat astăzi reprezentanții PPDA pentru a discuta situația.

Articole asemănătoare

Back to top button