fbpx

Procuratura da, Serviciul Vamal ba: Grănicerii susțin că nu au avut loc descinderi în oficiile subdiviziunilor

În timp ce Procuratura Generală anunță că la sediul a două instituții au loc descinderi, Serviciul Vamal susține că informația este falsă, iar că în oficiile subdiviziunilor, astăzi, nu au fost efectuate asemenea acțiuni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Serviciul Vamal precizează că, în prima jumătate a zilei de 19 iulie a.c., nu au avut loc descinderi în oficiile subdiviziunilor vamale, ca urmare a informațiilor lansate în spațiul mediatic privind desfășurarea descinderilor la sediile ÎS „Poșta Moldovei” și Serviciului Vamal, în cadrul unei cauze penale inițiate pe faptul schemelor de contrabandă cu diferite mărfuri.

Totodată, menționăm că Serviciul Vamal este dispus să acorde orice suport și asistență organelor de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor vizate”, se arată într-un comunicat pe pagina oficială.

Amintim că, astăzi, Procuratura a anunțat că mai mulți mascați au descins la sediile Poștei Moldovei și Serviciului Vamal, pentru a ridica probe privind presupusele scheme de contrabandă cu anabolizante, chihlimbar, țigări și alcool etilic, dezvăluite anterior de fostul șef al companiei de stat „MoldATSA”, Sorin Stati.

Articole asemănătoare

Back to top button