fbpx

PLDM și-a desemnat propriul candidat pentru alegerile din Hâncești. Cine este acesta?

Partidului Liberal Democrat din Moldova a decis să participe cu un candidat propriu la alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală nr. 38, Hâncești. Membrii PLDM l-au desemnat pe Anatolie Postolachi în această calitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Foto: pldm.md

Anatolie Postolachi s-a născut în satul Buțeni, raionul Hâncești, are 47 de ani și este jurist de profesie. A activat ca primar al satului său de baștină în perioada anilor 1999 – 2007. Ulterior, timp de doi ani, a fost vicepreședinte al raionului Hâncești, iar din 2009 până în 2013 a exercitat funcția de șef al Organizației Teritoriale Hâncești și reprezentant al Guvernului în teritoriu (2009-2013).

Biroul Permanent Central al PLDM a decis, de asemenea, constituirea grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în sprijinul candidatului partidului și l-a numit în fruntea grupului pe Nicolae Brânză, președintele OT Hâncești a PLDM.

Amintim că în cursă pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie s-au înscris Partidul Unității Naționale, al cărui candidat este Vlad Țurcanu, Partidul „Acțiune și Solidaritate”, care a înaintat-o pe fosta ministră a Justiției, Olesea Stamate, Partidul Politic „ȘOR” cu Vitalie Balinschi, Blocul Electoral „Unirea”, în frunte cu ex-primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă și Partidul Socialiștilor din Republica Moldova – cu Ștefan Gațcan.

De asemenea, Mihai Druță este oferta reprezentanților Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, candidatura lui nefiind, deocamdată, înaintată oficial. Totodată, democrații au anunțat că Ion Mereuță va fi candidatul PDM la alegerile respective.

Articole asemănătoare

Back to top button