fbpx

PPDA explică de ce nu a desemnat oficial candidatura lui Mihail Druță la alegerile din Hâncești: „Așteptăm ca oferta să fie acceptată…”

Partidul „Platforma Demnitate și Adevăr” anunță că optează în continuare pentru candidatura lui Mihail Druță la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 38, Hâncești, însă acesta nu a fost desemnat oficial, deocamdată, deoarece își dorește să întrunească sprijinul mai multor forțe proeuropene. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Dumnealui, fiind persoană responsabilă, care ține foarte mult la unitatea forțelor democratice, acceptă înaintarea doar dacă are sprijinul mai multor forțe europene și naționale”, a precizat vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, deputatul PPDA spune că Mihail Druță va deveni candidatul oficial al Platformei DA doar în cazul în care această oferta va fi acceptată de celelate formațiuni de centru-dreaptă sau de cel puțin o parte dintre ele.

„Mai avem încă patru zile și solicităm responsabilitatea maximă de la forțele europene și naționale”, a mai adăugat Slusari.

Amintim că, la sfârșitul săptămânii trecute, reprezentanții Partidului „Acțiune și Solidaritate” au anunțat candidatura fostei ministre a Justiției, Olesea Stamate, pentru alegerile parlamentare din circumscripția nr. 38. Potrivit liderei PAS, Maia Sandu, această ofertă urma să fie examinată și de către Platforma DA, lucru care nu s-a întâmplat. Sandu a mai adăugat că despre presupusul candidat al PPDA, în persoana lui Mihail Druță, ar fi aflat din presă și nu de la colegii lor.

Articole asemănătoare

Back to top button