fbpx

video | Ilan Șor și-a anunțat candidatul pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești. Despre cine este vorba?

Vitalie Balinschi este candidatul Partidului Politic „ȘOR” pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală nr. 38, Hâncești. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă, în cadrul unui briefing de presă, susținut de conducerea formațiunii, Ilan Șor luând cuvânt prin intermediul unei transmisiuni live.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am decis să participăm la acest scrutin nu doar pentru că suntem un jucător politic foarte serios, dar și pentru că oamenii au speranța și credința în noi și în faptul că vom veni și vom schimba viața în bine. Avem un candidat puternic și cu experiență. Este vorba despre vicepreședintele partidului. Acest om a participat nemijlocit la toate proiectele de dezvoltare a municipiului Orhei. Știe detaliat și cu exactitate fiecare proiect pe care l-am realizat. Este un om cumsecade și responsabil”, a declarat liderul formațiunii în debutul briefingului de presă.

La rândul său, Vitalie Balinschi a mulțumit conducerii partidului și colegilor săi pentru încrederea acordată și șansa care i-a fost oferită. Acesta a declarat că a vizitat mai multe sate din Hâncești și spune că știe care sunt problemele cu care se confruntă localnicii.

„Oamenii au obosit de promisiuni goale, oamenii așteaptă conducători care să le schimbe viața spre bine. Partidul „ȘOR” a dovedit prin acțiuni concrete că promisiunile pe care le dă cetățenilor sunt îndeplinite. Sunt gata să devin deputatul personal al fiecărui locuitor din circumscripția Hâncești. Sunt pregătit să-mi asum responsabilitatea totală pentru acțiunile mele și ale echipei. Sunt pregătit să implementez proiectele sociale și de infrastructură, precum le-am realizat cu succes la Orhei. Astăzi, venim să întoarcem oamenilor încrederea în viitor”, a menționat Balinschi în cadrul aceluiași briefing.

Amintim că, la 15 ianuarie curent, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020 în circumscripția electorală uninominală nr. 38. În cursă s-au înscris deja Partidul Unității Naționale (PUN), al cărui candidat este Vlad Țurcanu și Partidul „Acțiune și Solidaritate”, care a înaintat-o pe fosta ministră a Justiției, Olesea Stamate.

Precizăm că și ex-edilul capitalei, Dorin Chirtoacă, a declarat săptămâna trecută că ar putea candida pentru funcția de deputat pe circumscripția respectivă. De asemenea, Mihai Druță este oferta reprezentanților Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” pentru aceste alegeri, candidatura lui nefiind, deocamdată, înaintată oficial.

Articole asemănătoare

Back to top button