fbpx

Omizile au dat năvală în mai multe state europene. Nouă copii au ajuns la spital după ce au intrat în contact cu târâtoarele

În mai multe state din vestul Europei, omizile își fac simțită prezența de-a binelea. Tot mai multe târâtoare au fost observate de locuitori, mai ales după valurile de căldură din luna iunie. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din cauza insectelor, nouă copii care au intrat în contact cu ele la o competiție sportivă au ajuns la spital. Astfel, în Germania, mai multe şcoli şi parcuri au fost închise.

În Belgia, situl unui festival de rock a fost închis, după ce au fost descoperite cuiburi de omizi în copaci şi în zona de camping. S-a intervenit rapid, prin arderea cuiburilor. Aceasta pare a fi cea mai eficientă metodă de a scăpa de omizi, scrie Digi24.

Iar o bătrânică din Olanda a devenit vedetă pe internet după ce a hotărât să plece în războiul cu omizile de pe strada ei de una singură.

Omizile sunt periculoase pentru că perii lor fini se împrăştie în aer şi pot duce la alergii sau, mai rău, la infecţii ale căilor respiratorii şi oculare.

Articole asemănătoare

Back to top button