fbpx

O scrisoare de dragoste adresată Madonnei, scoasă la licitație. Care este prețul minim al răvașului?

O scrisoare de dragoste adresată Madonnei va fi scoasă la licitație. Aceasta a fost scrisă de cântărețul hip-hop Tupac Shakur, iar prețul minim este de 100.000 de dolari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tupac a scris răvașul în 1995, fiind în închisoare. Acesta include destăinuri precum că artiștii s-ar fi despărțit pentru că Madonna are culoare deschisă a pielii. „Pentru tine, faptul că eşti văzută cu un bărbat de culoare nu îţi afectează în niciun fel cariera, în orice caz, te-ar face să pari mai deschisă şi interesantă, dar pentru mine, cel puţin cum simţeam eu că sunt perceput, aş fi dezamăgit jumătate dintre oamenii care m-au făcut ceea ce sunt. Nu am vrut să te rănesc”, citează mesajul presa străină.

Madonna a apelat la justiție pentru a nu permite desfășurarea licitației, dar a pierdut procesul. Totodată, în urma disputelor, prețul răvașului a crescut. Reprezentanţii platformei de licitații se aşteaptă ca preţul de vânzare să ajungă la 300.000 de dolari. Vânzarea va începe pe 17 iulie, iar o parte din încasări vor fi donate.

Articole asemănătoare

Back to top button