fbpx

Nordul și centrul R. Moldova este acoperit de zăpadă. Recomandările Poliției pentru șoferi care pornesc la drum

În mai multe regiuni ale Republicii Moldova, în special în raioanele din nordul și centrul țării, se înregistrează precipitații sub formă de ninsoare. Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP), se circulă în condiții de iarnă, însă drumuri sau străzi blocate nu au fost înregistrate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Totodată, pentru prevenirea accidentelor rutiere, ofițerii INSP îndeamnă șoferii să conecteze luminile de întâlnire, să manifeste prudență sporită, să păstreze distanța regulamentară între vehicule și să circule cu o viteză redusă, conform limitei de viteză stabilită pe sectoarele de drum.

De asemenea, aceștia recomandă conducătorilor auto să nu efectueze depășiri dacă vizibilitatea nu este una bună și să se asigure temeinic la schimbarea direcției de deplasare. Inspectoratul Național de Securitate Publică îndeamnă repetat șoferii, să respecte regulile de circulație și să fie prudenți!

Mai mult, ofițerii din cadrul INSP informează că se află în trafic, iar în caz de necesitate, șoferii pot solicita ajutorul prin intermediul numărului unic 112.

Articole asemănătoare

Back to top button