fbpx

Lista anime-urilor bune de privit în carantină sau cum să trecem mai ușor peste pademia de coronavirus

Zilele trec una câte una în contextual pandemiei de coronavirus. Nu mai putem ieși afară atât de mult pe cât o făceam, dar e bine să încercăm să vedem partea pozitivă. Avem o groază de timp să petrecem cu cei dragi, cu prietenii online și să mai răsfoim cărțile și serialele disponibile. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru a ne mai distra un pic, după muncă și timpul petrecut cu cei dragi, putem să alegem ce să privim din catalogul online disponibil pe platforma Crunchyroll

Fie că sunteți fani de anime și manga, fie că nu, fiecare poate să încerce gratuit timp de două săptămâni oricare dintre serialele menționate mai jos. Puteți să alegeți dintre următoarele genuri de film: comedie, fantezie, groază, acțiune și altele. 


Pentru iubitorii de glume, savurați comedie: 

Pentru cei visători, savurați fantezie: 

Pentru cei neînfricați, savurați o doză de groază: 

Dacă nu puteți sta locului, savurați acțiune: 

Bucurați-vă de cele mai bune filme de anime disponibile în țara noastră și de timpul petrecut cu cei dragi. Cel mai important este să aveți grijă de voi și să #stămacasa sănătoși.

Sperăm că cei de la Crunchyroll vor reuși să vă facă zilele puțin mai colorate și distractive!


Ellation este o companie dinamică cu rădăcini în Silicon Valley. Fiind parte din Crunchyroll, o companie a grupului Warner Media, lucrează cu tehnologiile de ultimă generație pentru a defini noi trenduri în consumul de media. Misiunea Ellation este să creeze produse extraordinare pentru fanii îndrăgostiți de anime și manga. Ellation a fost desemnat „Cel mai bun angajator al anului 2019” conform sondajului realizat de Axa Management Consulting.

Articole asemănătoare

Back to top button