fbpx

Încă mai ești sub plapumă? Mai bine bucură-te de vară, la cele 10+ evenimente recomandate de ZUGO pentru acest weekend

Zilele frumoase de vară continuă să ne bucure, soarele abia de se ivește de după nori pentru a ne încălzi, dar și ca să ne anunțe că e vreme de trezit. Așă că – „dezbracă-te” de lene, lasă păsărelele să-ți șoptească la ureche și „fugi” la cele mai interesante activități care se petrec în apropierea ta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

ZUGO nu a uitat și ți-a pregătit și în această săptămână agenda evenimentelor pentru aceste două zile care spun NU rutinei.

Sâmbătă, 13 iulie

10:00 – 19:00. Târg de caritate. Vlad are doar 5 anișori și trebuie să lupte împotriva unei boli grave. Părinții au luat copilul în Turcia, unde i se oferă un tratament scump și proceduri foarte complexe. Dacă vrei să-l faci pe Vlad să zâmbească, atunci participă la acest târg. Adă lucruri bune la vânzare, invită-ți prietenii, cumpără.

14:00. Atelier de Creație. Ești invitat la un Atelier de Creație, unde vei dezvolta fantezia și te vei bucura alături de copii.

15:00. Movie Night! Această sâmbătă e despre „The Great Gatsby”. Bazat pe romanul clasic american cu același nume, filmul explorează stilul vieții anilor ’20 și împlinirea visului american. La eveniment pot participa toți cei care au +16 ani.

16:00. Hai În Offline 2019. Deja s-a încălzit dar tu tot stai acasă? Hai în offline. Vă veți aduna cu toții în Parcul Dendrariu, cu păturele, mingi, ghitare și oricare jocuri. Cheamă toți prietenii și savurați momentul.

18:00. La Soirée Blanche. Moldovan National Youth Orchestra te invită pe 13 iulie la La Soirée Blanche, un eveniment care va cuceri inimile adevăraților gurmanzi ce apreciază muzica, esteticul și vinurile de calitate. Acest eveniment este conceput pentru acelebra arta, libertatea și eleganța în cadrul unei seri pline de farmec alături de 300 oameni frumoși îmbrăcați în ținute albe.

20:00. 90Waves – Cha-Party. Pe un deal cu o priveliște frumoasă a lacului și a orașului va fi o petrecere unică! Cha – Party! Muzică și dans în jurul focului de tabără, cu cele mai bune tradiții și cu un sunet bun. Noaptea va fi în compania ceaiurilor parfumate.

Duminică, 14 iulie

06:00 – 15:00. Triathlon Triumph by BMW i 2019. Testează-ți puterile! Devino participantul celui de-al treilea campionat de triatlon în aer liber din Moldova – „Triathlon Triumph”! Campionatul va avea loc în Parcul Valea Morilor și pot participa toți sportivii profesioniști, începători și amatori, care se ocupă de înot, alergare și ciclism.

09:00. Adagio на свежем воздухе (Adagio în aerul proaspăt). Ești invitat să petreci dimineața de duminică într-un mod deosebit de plăcut, în beneficiul trupului și sufletului!

13:00. Arcanum Психологическая игра (Arcanum – Joc psihologic). Ești invitat să participi la un joc psihologic. O călătorie misterioasă prin propria lume interioară și adâncurile subconștientului.

14:00. Parfume Party. Ești ivitat/ă la o lecție despre parfumuri, unde vei găsi o atmosferă confortabilă și o comunicare prietenoasă. Te ve întâlni cu aromatizanți care-ți vor selecta parfumul necesar pentru fiecare ocazie.

18:00. Netflix Nights at iHUB Chisinau #6. În acest weekend, iHUB Chișinău îi așteaptă din nou pe admiratorii

filmelor Netflix. De această dată veți privi comedia „The Hustle”. Scenariul filmului povestește despre două doamne care sunt experte în escrocherii și tot felul de afaceri care golesc conturile bărbaților. Astfel, începe o concurență și prietenie concomitent.

ZUGO vă urează un weekend „prietenos”!

Articole asemănătoare

Back to top button