fbpx

foto | Și-au umplut valizele cu haine groase și costume de baie. Unde își petrec vacanța de iarnă vedetele din Moldova?

Unii dintre noi preferă să petreacă Revelionul și primele zile ale noului an alături de familie, în timp ce alții optează pentru noi impresii și pleacă în lume pentru a descoperi noi culturi și a acumula experiențe pentru întregul an.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din cea de-a doua categorie fac parte și mai multe persoane cunoscute din țara noastră care au ales să meargă în vacanță chiar la începutul anului 2019.

Dara. Cântăreața, care de ceva timp își desfășoară activitatea profesională în România, a optat pentru o vacanță activă, la munte, alături de prieteni dragi.

Daniela Ciocanu. Prezentatoarea Jurnal TV se bucură de plajă în aceste zile. Viitoarea mămică a ales să plece, împreună cu soțul ei, tocmai pe insulele din mijlocul Oceanului Indian.

Daniela Marin. Miss Moldova 2016 și prezentatoarea TV a mers la munte. Deși aceasta a preferat să nu spună pentru ce destinație a optat, cert este că se relaxează de minune, după cum scrie chiar ea.

Emilian Crețu. Actorul și prezentatorul emisiunii „Dora Show” își petrece primele zile ale anului în Italia, alături de familie.

Cristina Evtodii-Marcu. Bloggerița a mers la capătul Europei pentru a culege noi impresii. Tânăra se află, în aceste zile, pe meleagurile Portugaliei.

Lilia Ojovan (Lilu). Jurnalista este una dintre persoanele care a ales să întâlnească Anul Nou fiind într-o vacanță alături de familia sa. Astfel, în aceste zile, prezentatoarea emisiunii „Vorbe bune cu Lilu” se bucură de munți.

Anastasia Fotachi. Una dintre cele mai cotate fotomodele din Moldova se relaxează la munte. Tânăra a ales să meargă în țara vecină, Ucraina.

Irina Negară. Femeia de afaceri și fotomodelul nu și-a dorit să se odihnească într-o destinație unde domnește frigul, așa că a plecat tocmai în Israel, unde are parte de soare și temperaturi generoase.

Karizma. Cântăreața a mers în vacanță încă la sfârșitul anului 2018. Talentata blondină a zburat peste mări și țări pentru a-i face o surpriză prietenei sale Cristina Croitoru, stabilită cu traiul în SUA.

Viorela Dimici. Miss Humanity Universe 2016 își petrece primele zile ale anului 2019 la munte. Tânăra, care este și co-fondatoarea proiectului Prive Fashion Events, se odihnește în cunoscuta stațiune Bukovel.

Marinela Bezer. Bloggerița îi răsfață pe cei peste 80.000 de urmăritori de pe Instagram cu fotografii făcute în Maldive, acolo unde își petrece vacanța de iarnă.

Kornelia Ștefăneț. Cântăreața a început noul an la muncă. Ce-i drept, în altă țară, motiv pentru care și-a prelungit șederea și se bucură de frumusețile arhitecturale oferite de Irlanda.

Articole asemănătoare

Back to top button