fbpx

foto | Meghan Markle își aniversează astăzi ziua de naștere! Cum a fost felicitată ducesa de familia regală?

Zi fericită pentru Meghan Markle și familia sa. Ducesa de Sussex își sărbătorește astăzi, 4 august, ziua de naștere, la împlinirea vârstei de 39 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timp ce aceasta s-ar afla în Los Angeles, familia regală britanică nu a lăsat neobservată această zi. Pe rețelele de socializare, rudele lui Meghan Markle i-au transmis mesaje de felicitare, însoțite de fotografii din arhivă.

„Îi dorim Ducesei de Sussex o zi de naștere foarte fericită”, a scris Familia Regală, atașând o imagine cu Meghan și Regina Elisabeta a II-a – surprinse într-o vizită comună la Chester, în 2018.

Meghan este o fostă actriță și umanitaristă americană, care a devenit membră a familiei Regale Britanice și Ducesă de Sussex ca urmare a căsătoriei cu Prințul Harry, în mai 2018. Markle s-a născut și a crescut în Los Angeles, California. În lumea cinematografiei, ea este cunoscută pentru rolurile jucate în pelicule precum: „Suits”, „Horrible Bosses” sau „Dater’s Handbook”. Harry și Meghan au împreună un băiețel – Archie, în vârstă de 1 anișor.

Articole asemănătoare

Back to top button