fbpx

foto | Lasă filmele și distrează-te! Șapte jocuri ideale pentru cuplu sau familie în timpul izolării

Izolarea la domiciliu poate părea depresivă, de aceea este bine să găsim idei bune pentru a petrece timpul frumos acasă. Și dacă, la un moment dat, te-ai plictisit de filme și cărți, noi îți propunem ceva și mai distractiv – jocurile de societate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vezi mai jos câteva jocuri ideale cu care să te distrezi împreună cu cei dragi din casă.

De asemenea, ZUGO vă îndeamnă să nu uitați de jocurile faimoase cu cărți, jucate în copilărie, de cărțile cu integrame, completate de toți membrii familiei, dar și de momentele de creație.

Catan (doi-patru jucători, 10+ ani)

În acest joc tu ai rolul unui nou colonist pe insula Catan, care trebuie să-și mărească proprietatea pentru a avea mai multe resurse. Pentru a câștiga, vei avea nevoie de o strategie bună, dar și de mult noroc.

Foto: The End Games

Cluedo (doi-șase jucători, 8+ ani)

Fiind despre mister și crimă, la acest joc va trebui să utilezezi cele mai bune abilități de viclenie și deducție pentru a afla cine este vinovatul și care este arma crimei.

Cluedo - The Ultimate Detective Game | cluedo-game
Foto: GitHub Pages

Dixit (trei-șase jucători, 8+ ani)

Folosind un pachet de cărți ilustrate cu imagini de vis, jucătorii selectează cărți care se potrivesc cu un titlu sugerat de narator și încearcă să ghicească ce carte a selectat naratorul.

Foto: Wikimedia Commons

Carcassone (2-5 jucători, 8+ ani)

Jucătorii au rolul de a construi orașul și terenul din jurul orașului medieval Carcassonne din sudul Franței, folosind inteligent piesele.

Foto: BoardGameGeek

Monopoly (2-6 jucători, 8+ ani)

Un joc imobiliar în care obiectivul participantului este să rămână solvent financiar, în timp ce își forțează adversarii să intre în faliment prin cumpărarea și dezvoltarea de proprietăți în interesul său, transmite elle.ro.

Foto: Nottinghamshire Live

Risk (2-6 jucători, 10+ ani)

În acest joc, participanții trebuie să cucerească teritoriile inamicilor prin construirea unei armate, prin mutare de trupe și atac.

Foto: Wikipedia

Scrabble (2-4 jucători, 10+ ani)

Se formează pe o placă de joc cuvinte care se pot citi de la stânga la dreapta pe rânduri sau de sus în jos pe coloane și care să fie incluse într-un dicționar standard sau lexicon.

Foto: The Spruce Crafts

VEZI ȘI:

Fii responsabil și nu te supune riscului! ZUGO îți sugerează 30 de lucruri pe care le poți face dacă stai acasă în acest weekend

video | Fă sport acasă, menține-te în formă! Șase canale de YouTube, cu ajutorul cărora te poți antrena zilnic

video | Te plictisești în timpul carantinei? ZUGO îți recomandă 20 de filme produse în Moldova, care ar trebui văzute măcar o dată-n viață

Articole asemănătoare

Back to top button