fbpx

foto | Îmbracă-te lejer și fii la modă. Cum să obții cele mai apreciate ținute casual pentru femei?

Fie vară sau iarnă, mulți dintre noi avem zile când dorim să ne îmbrăcăm cu ceva mai lejer. Dar cum facem dacă, chiar în acea zi, trebuie să plecăm la birou sau la o întâlnire unde trebuie să avem o ținută la modă. Dacă ești un pic mai atent la ceea ce ai în șifonier, s-ar putea să găsești combinația perfectă pentru ceva confortabil, dar și cu stil.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dacă vrei să-ți îndeplinești această „poftă vestimentară”, atunci trebuie să știi ce înseamnă ținută casual cu adevărat și cum o poți obține, utilizând obiecte vestimentare simple, dar care nu vor trece neobservate.

Iată câteva recomandări practice care te vor ajuta să arăți bine, chiar și atunci când tot ce vrei este să porți jeanșii tăi favoriți.

Ce înseamnă ținuta casual?

O astfel de ținută presupune, în primul rând, să porți haine comode, ele nu sunt tipice celor care le porți în mediu de lucru formal, deoarece le porți mai mult în timpul liber. O ținută casual poate fi reprezentată de jeanși în diverse situații, însă depinde și cu ce sunt asortați aceștia.

Ținute casual – Recomandări practice

Există o serie de elemente comune stilului casual adoptat atât de către femei cât și de către bărbați.

Blugii sunt cea mai reprezentativă piesă a acestui stil, însă, trebuie să-i alegi corect și în dependență de activitățile pe care le vei desfășura în acea zi. Poți alege blugi decolorați sau cu inserții neobișnuite, dacă vrei să te îmbraci casual pentru o ieșire cu prietenii.

Fot: elle.ro

Pentru birou, poți opta pentru blugii drepți, cu talie înaltă și care să nu fie foarte mulați sau largi. Dacă îi vei purta cu o bluză elegantă sau o cămașă clasică, ei pot deveni ideali pentru acest mediu.

Atunci când vrei să fii gata pentru a ieși în oraș în doar câteva minute, poți opta pentru combinația blugi skinny, rupți – jachetă de piele.

Piese vestimentare cu mesaje

Casual nu e numaidecât ceva plictisitor, de aceea poți alege diverse bluze sau tricouri cu mesaje îndrăznețe, ba chiar amuzante, citate motivaționale sau imagini cu obiectele preferate, care să fie inscripționate pe hainele care fac parte din ținutele lejere.

Iată câteva sugestii pentru asortarea corectă a acestor piese vestimentare chic:

Poți asorta un tricou supradimensionat, cu un mesaj fashion cu o pereche de colanți negri, din piele și ghete sport, cu influențe rock. Astfel, vei obține o ținută casual, în care te vei simți confortabil și care nu va trece neobservată.

Dacă optezi pentru un stil casual cu influențe masculine, poți alege o bluză neagră, mai largă, cu mesaje discrete și croi masculin, pe care să o porți cu o pereche de jeanși conici, negri și pantofi oxford. Poți completa acest look cu un blazer masculin, pentru a avea ținuta casual perfectă, pentru următoarea ieșire în oraș cu prietenii.

Rochiile supradimensionate

Aceasta este o altă piesă reprezentativă stilului casual și des întâlnită la femei. Cele de tip hanorac sau pulover sunt perfecte pentru cei care iubesc acest stil vestimentar, scrie elle.ro.

Pentru a obține o ținută casual – sport cu ajutorul acestora, poartă-le cu teniși clasici colorați. Mai poți purta rochiile supradimensionate confecționate din materiale textile, cu încălțăminte cu talpă ortopedică sau fără toc.

ZUGO îți dorește să ai zile frumoase!

Articole asemănătoare

Back to top button