fbpx

foto | Două terenuri de joacă, date în exploatare la Glodeni și Șoldănești de către echipa Partidului ȘOR

Echipa lui Ilan Șor a finalizat amenajarea terenurilor de joacă în două localități din raioanele Glodeni și Șoldănești. Pe 15 septembrie au fost inaugurate festiv spațiile pentru micuții din satele Brânzeni și Răspopeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, numărul obiectivelor amenajate în cadrul proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” a ajuns la 24. La ceremoniile de inaugurare au participat reprezentanții autorităților locale, copiii și părinții acestora. Animatorii le-au organizat picilor o adevărată sărbătoare, iar adulții au adresat cuvinte de mulțumire echipei lui Ilan Șor pentru realizarea acestui proiect, pe care îl consideră necesar în localitățile lor.

Inițiativa „Un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” a fost lansată de către Ilan Șor pe 23 iulie curent. Acesta prevede crearea spațiilor pentru micuții din peste 100 de localități conduse de reprezentanții Partidului ȘOR. Până acum, formațiunea a inaugurat terenuri de joacă pentru copii în 24 de sate din peste 15 raioane ale țării.

Echipa Partidului ȘOR derulează mai multe proiecte sociale și de infrastructură în circa 100 de localități din țară, care sunt conduse de primari aleși pe listele formațiunii.

Această prezentare necesită JavaScript.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button