fbpx

foto | Ar fi încercat să blocheze pe traseu automobilul în care se afla fosta soție, dar a provocat un accident grav. Femeia și copilul său de 3 ani au ajuns la spital

Un accident grav s-a produs în ajunul Revelionului pe traseul Strășeni-Chișinău. În urma impactului, o femeie de 37 de ani și fiul ei de 3 anișori au ajuns la spital.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițera de presă a Inspectoratului Poliție Strășeni, Silvia Vetcu, ne-a comunicat că oamenii legii au fost sesizați de o persoană care a dorit să rămână anonimă. Aceasta le-a comunicat că în apropiere de localitatea Făgureni s-a produs un accident rutier.

În urma cercetărilor la fața locului s-a stabilit că șoferul unui Volkswagen Touareg, în vârstă de 37 de ani, a tamponat un vehicul de model Mazda, condus de un bărbat de 41 de ani. În mașina tamponată se afla o femeie și un copil.

Șoferul din Volkswagen a părăsit locul impactului, dar a fost găsit de oamenii legii. Acesta le-a comunicat polițiștilor că nu ține minte despre faptul că ar fi fost implicat într-un accident.

În același timp, deschide.md relatează, cu referire la rudele victimelor, că starea femeii și copilului sunt grave, cei doi fiind transportați la Chișinău. Femeia a suportat o intervenție și se află în comă, iar copilul este internat în secția de reanimare.

Sursa citată precizează că bărbatul ar fi încercat să blocheze de mai multe ori mașina pe traseu, iar mai apoi ar fi oprit farurile și ar fi lovit automobilul din spate. La fel, apropiații povestesc că acum o săptămână a avut loc primul proces de judecată în cazul divorțului. După ce cuplul s-a separat, fostei soții i-ar fi rămas apartamentul. Aceasta i-ar fi întors bărbatului 20.000 de euro, dar ar fi fost amenințată și urmărită. Totodată, rudele sunt de părerea că accidentul ar fi fost provocat intenționat.

Poliția a inițiat un proces penal. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului.

 

Articole asemănătoare

Back to top button