fbpx

Explozie puternică în regiunea Nagorno-Karabah. Peste 200 de persoane au fost rănite

Peste 200 de persoane au fost rănite într-o explozie puternică în regiunea Nagorno-Karabah, în timp ce etnicii armeni au ieşit din acest teritoriu separatist după ce armata azeră a preluat controlul total.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Majoritatea victimelor se aflau în stare „gravă sau extrem de gravă” după explozia produsă luni seară la o benzinărie din apropierea capitalei regionale Stepanakert, a declarat reprezentantul pentru drepturile omului din Nagorno-Karabah, Gegham Stepanian.

Nu este clar ce a cauzat explozia, care s-a produs în timp ce locuitorii stăteau la coadă pentru a lua combustibil pentru maşinile lor pentru a părăsi regiunea.

Victimele ar trebui să fie transportate pe calea aerului în afara regiunii pentru tratament medical pentru a le salva viaţa, a declarat Stepanian.

Zeci de persoane stăteau la coadă la benzinăria unde s-a produs explozia, deoarece li se promisese combustibil – o raritate în timpul blocadei – pentru maşinile lor pentru a se deplasa în Armenia, potrivit autorităţilor separatiste din Nagorno-Karabah, relatează The Guardian, citată de News.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button