fbpx

Eurodeputat român: „Imaginați-vă care ar fi situația acum, dacă în R. Moldova, președinte ar fi un pion al lui Vladimir Putin”

„Imaginați-vă care ar fi situația acum, dacă peste Prut, în Republica Moldova, președinte ar fi un pion al lui Vladimir Putin”. Declarația aparție eurodeputatului român, Siegfried Mureșan, care a precizat pe pagina sa de Facebook că victoria Maiei Sandu în alegerile din R. Moldova a fost importantă pentru toată România.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Acum sper că înțelegem cu toții de ce victoria Maiei Sandu în alegerile din Moldova a fost importantă pentru toată România. Imaginați-vă care ar fi situația acum, dacă peste Prut, în Republica Moldova, președinte ar fi un pion al lui Vladimir Putin. Maia Sandu a făcut deja foarte mult bine României”, a scris Siegfried Mureșan.

Cel mai probabil, Mureșan s-a referit la faptul că autoritățile din Republica Moldova au organizat și au dispus ca să fie acordat ajutor tuturor cetățenilor ucraineni, care se refugiază în țara noastră din calea războiului, care a fost pornit de Federația Rusă în Ucraina.

Articole asemănătoare

Back to top button