fbpx

Ed Sheeran și Cherry Seaborn vor deveni părinți? „Sunt entuziasmați, dar au ținut în secret”

Celebrul cântăreț Ed Sheeran se pare că va deveni tătic. O sursă apropiată a familiei a mărturisit că soția artistului, Cherry Seaborn, este însărcinată și va naște în vara acestui an.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit sursei, Cherry este în ultimul trimestru de sarcină și cei doi sunt în culmea fericii, însă au decis să țină în secret schimbarea din viața lor. Cuplul ar fi stat în ultima perioadă, în mare parte, la reședința din Suffolk, scrie The Sun.

„Ed și Cherry sunt extrem de fericiți. Sunt entuziasmați, dar au ținut lucrurile foarte discrete. Carantina a fost scuza perfectă pentru a nu fi văzuți, dar lucrurile au evoluat și emoția a crescut, astfel încât au început să spună prietenilor și familiei. Fac ultimele pregătiri la ei acasă, iar copilul este așteptat în această vară”, au spus surse apropiate.

Menționăm că, după doi ani și jumătate de turnee și concerte, Ed a luat o pauză în cariera lui, în decembrie 2019, pentru ca să se dedice familiei: „Vă iubesc și aici pun punct. Ne vedem peste câțiva ani”.

Edward Christopher – „Ed” Sheeran – este un cântăreț, compozitor, producător de înregistrări și actor britanic. În vârstă de 29 de ani, artistul este considerat un fenomen al genul folk-pop. Acesta a primit patru premii Grammy și a fost cel mai bine vândut artist al anului 2017.

Starul o cunoaște pe Cherry încă din liceu. Atunci, cei doi nu au format o relație, luând-o pe drumuri diferite. S-au reîntâlnit, însă, în 2015, iar de atunci sunt împreună. În ianuarie 2018 anunțau că s-au logodit „chiar înainte de Anul Nou”, în mare secret. Cherry Seaborn este Technology and Digital Risk Manager la compania Deloitte, iar în facultate a fost o mare jucătoare de hochei de câmp.

Articole asemănătoare

Back to top button